AGENDA
Komende activiteit(en) gepland 2021 en andere sessies/consulten zijn doorlopend te boeken

Natuur beleving
De paden op, de lanen in....samen met mij een wandeling maken in combinatie met al dan niet een goed gesprek/advies voor waar je je nu bevind op je levensweg, een wandeling al voelend, meditatief en in stille verbinding met moeder natuur, eventueel een korte intensieve sportieve wandeling, of een wandeling bewust en met volle aandacht waarnemen, in energie uitwisseling met bomen,  helende sessie....met natuurgeluiden, een wandeling op blote voeten, (earthing/grounding) op een wat zachtere (zand of gras) bodem. Verder zijn er ook sessies te boeken met meer verdieping in je wandeling buiten in de natuur, dit valt onder de CEC natuursessies (link onder aan deze pagina).


Praktische informatie
Duur wandeling in totaal ca. 1,5-2 uur. Geschikt voor individueel of met 2 deelnemers. Startpunt in overleg. Na afloop kop thee. Neem zelf even een flesje water mee, stevige wandelschoenen aan en eventueel een plu of regenjas. Mocht er onverhoopt toch een bui ontstaan. Wij leven tenslotte hier in dit prachtige Nederland.
De NATUUR wandelingen worden gehouden in de natuur en bosomgeving van mijn huidige woonomgeving, rondom de Utrechtse Heuvelrug en overige locaties waar prachtige krachtige natuurplekken zijn. Hoe groot hondenliefhebber ik zelf ben, er kan helaas geen hond meegebracht worden. Zelf wandel ik iedere dag en wij kunnen in afstemming gaan op welke dag, tijd je mee wilt lopen. Uiteraard afhankelijk van het weer. Er wordt een bijdrage gevraagd van 11€ / 22€.


Ervaringen van deelnemers
Fran, dank je wel voor je integriteit, je begeleiding hierin....heel krachtig, liefdevol...ik heb genoten...' 'apart om zoiets te ervaren, ben een beetje verbaasd... vooral de combinatie met de natuur en kikkergeluiden was heel bijzonder...'het even stilstaan en met mijn gezicht in het zonnetje, de verbinding met de aarde was voor mij heel welkom...'de stilte en meditatieve loop vond ik lastig, maar uiteindelijk bracht het mij veel waar ik nu nog wat aan heb'....


De wandelingen staan onder begeleiding van Françoise Kunst
Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

COSMIC ENERGY NATUUR BELEVING
LEES MEER OVER....NATURE WALKS