C.E.C. natuur beleving
privé-sessie in de natuur, reizen door multi-dimensionale bewustzijn.
Leer nieuwe aspecten van jouw ZIEL kennen via een Kosmische Energie Verbinding.
Al voelend, meditatief en in stille verbinding met moeder natuur....korte intensieve wandeling, bewust en met volle aandacht waarnemen, in energie uitwisseling met bomen,  helende sessie....met natuurgeluiden...
De NATUUR CEC wandelingen + sessies worden gehouden in de natuur en bosomgeving van mijn huidige woonomgeving, rondom de Utrechtse Heuvelrug en overige locaties waar prachtige krachtige natuurplekken zijn. Hoe groot hondenliefhebber ik zelf ben, er kan tijdens C.E.C buitensessies helaas geen hond meegebracht worden. Periode buitensessie mei t/m september.

Natuur CEC sessies
in het voor- en najaar in natuur- en bosrijke omgeving. Deelnemers brengen zelf een matje/dekentje mee. Bewuste wandeling, praktische oefening en helende sessie, staand, liggend of zittend in de natuur! Duur totaal ca. 2,5 uur. Je kunt deze sessie boeken zowel privé of met 2-4 deelnemers.
Privé-C.E.C.sessie
in praktijkruimte duurt ca. 1,5 uur incl. kort voor- en nagesprek en rustmoment.
Buitensessie privé in combinatie met aandachtige wandeling + sessie C.E.C. mogelijk.

Ervaringen van deelnemers 'helemaal niet verwacht dat je zoiets kan meemaken'....'ik zag mijzelf in vele gedaanten, kon het ook voelen en ervaren, het was alsof ik er op dat moment ook echt was'.... 'de intensiteit van de kleuren...wow...'...'het gaf mij enorme innerlijke rust en stilte ... dat ken ik niet, heerlijk!' ...Fran, dank je wel voor je integriteit, je begeleiding hierin....heel krachtig, liefdevol...ik heb genoten...' 'apart om zoiets te ervaren, ben een beetje verbaasd... vooral de combinatie met de natuur en kikkergeluiden was heel bijzonder...'het liggen in het zonnetje op de aarde was voor mij heel welkom...de verbinding met moeder aarde en de godinnen-energie heeft aanzet gegeven tot vernieuwing...'

Alle sessies worden ondersteund en begeleidt door een ervaren en opgeleide CEC facilitator/teacher,
Fran Kunst - Facilitator en Teacher Australian network, Isle of Man UK


Avalonia Art of Energy
is de staat waarin deze krachtige levensgevende energy flow zich mag ontvouwen tijdens mijn werk in diepgaande sessies helende aanraking maar ook in de Comic Energy sessies en natuursessies.
COSMIC ENERGY CONNECTIONS
lees meer over een unieke beleving!
Een Kosmische Energie Verbinding is een kostbaar geschenk aan Zelf


Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

COSMIC ENERGY CONNECTIONS

Ontdek je EIGEN KRACHT!