Kunstzinnig counseling
Zoek je naar een meer evenwichtig leven? Wellicht wat meer liefdevolle aandacht voor jezelf? Behoefte om je creatieve bron aan te spreken? In een speciaal voor jou op maat gemaakte sessie kunstzinnig en beeldend werk begeleid ik je op jouw unieke levensweg. Kunstzinnig counseling is een gericht traject met verdiepende inzichten en oefeningen.

Kunstzinnig counseling houdt in dat je n.a.v. jouw thema of levensvraagstuk een werkstuk maakt. Hierbij worden diverse materialen en of beeldende middelen ingezet. Schilderen, collage, beeld & tekst hoort tot de mogelijkheden. Je geeft zelf richting aan, ik sta voor jou aan de zijlijn.

Dit alles in een sfeervolle en vertrouwde omgeving, lichte werkruimte aan huis. Het doel van deze manier van kunstzinnig actief zijn is dat je direct vorm kunt geven aan je gevoelsleven door dit uit te drukken in beeld. Ook het omgaan met kleur werken en beleving hiervan is een uitgangspunt. Kleur spreekt ons gevoelsleven aan en kan emoties oproepen. De hierbij vrijgemaakte energie kun je inzetten om je doel te verwezenlijken of je vitaliteit te verbeteren. Wij bespreken je gemaakte werk om je de benodigde feedback te geven. Je krijgt uitleg over materiaal, kleuren, vormen en symbolen. Je kunstwerk spiegelt daarin jezelf, een soort van innerlijk zelfportret.


Algemene informatie
Deze speelse maar toch verdiepende werkwijze werkt zeer helend en aanvullend. Deze manier van kunstzinnige en creatieve expressie helpt je beter in contact te komen met jezelf en daardoor ook met je omgeving; meer met beide benen op de grond te staan; jezelf te ervaren als ‘goed zoals je bent’; je gevoelens te uiten en zonodig te bespreken; je leert los te laten wat niet langer nodig is in je leven waardoor je in beweging blijft en er nieuwe positieve energie vrijkomt. De scheppende vermogens worden geactiveerd.
Praktische informatie
De sessies worden opgebouwd met een duidelijk begin en eind waarbinnen ruimte is voor gesprek en creatieve, inspirerende oefeningen. Duur van de sessie ca. 2 - 2,5 uur per keer.


ART of
Creation
KUNSTZINNIG COUNSELING
Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

ART of Creation