Kunst van helende aanraking sessies
* Holistische ontspanningsessie / Soundhealing
* 5 Elementen + lichte toepassing shiatsu
* Hara uitlijning en Chakra/aura balancing sessie
* Body/Soul Energy Connection helende aanraking verdieping
ondersteunende middelen
* Bloesemremedies (Bach/Healing herbs)


Holistische ontspanningsessie / soundhealing
Liggend op je rug op de massagebank, tot rust en ontspanning komen voor body, mind, soul. Afstemming op jouw energie met behulp van klank, kleur, geur waaronder etherische olie, klankschalen, oceandrum, edelstenen, energiewerk, lichte en helende aanraking. Geleide meditatie/healing. Overgave, innerlijke stilte....tot rust komen.
5 elementen + shiatsu
Deze wijze van lichaamswerk zal diep doorwerken, door diverse aanrakingen die passen bij de 5 elementenleer, o.a. aarde, water, lucht/metaal, hout, vuur ervaar je een diep contact met je lijf en leden. Daarbij komen emoties vrij en in beweging. Wij bouwen dit langzaam op en de aanrakingen volgen de juiste druk (shiatsu), soms schuddend, wiegend, soms stil en zacht, soms intens.  FLOW....energie in beweging (e-motion)
Hara-Chakra-Aura
Een Hara-uitlijning, waarbij ik vanuit een diepere dimensie waarneem en je haralijn opnieuw uitlijn op de as in het midden van je lichaam, deze is verbonden met een aantal belangrijke contactpunten, waaronder de tantien, je hara/krachtcentrum. Hara (buik), zetel van kracht, je stevige basis, je zwaartepunt. Hara healing geeft stevigheid, aarding, basis fundering. Denk aan Martial Arts, Kung Fu technieken die gebruik maken van HARA.
Chakra-balancing waarbij er verstoringen worden opgespoord, energetische verstorende en belastende koorden worden losgemaakt, het opnieuw in balans brengen van je chakra's. Chakra - draaiend energiewiel aan de voor en achterkant van je lichaam. Aansturend voor o.a. de hormoonafgifte in je fysiek lichaam. Energie gevend en verbindend voor je totale energiesysteem. Chakra's zijn in de oosterse levenswijsheden een natuurlijk gegeven, essentieel is een gezond draaiend chakra!
Aura versterkende helende oefeningen, opsporen blokkades en ophopingen van energie, losmaken, in balans brengen lichaamsvelden etherisch, emotioneel, mentaal, energetisch/spiritueel. Healing geeft ruimte, lichaamsbewustzijn, doorstroming. Werkt door in diverse lagen van je energiesysteem. Aura laag zichtbaar rondom de mens, dier, plant, stenen, kortom alles dat levensenergie bevat. Kan diverse kleuren bevatten, met daaraan gekoppelde betekenis.
Body/Soul energy connection helende aanraking verdieping
contact maken door aanraking via je lijf/lichaam doorvoelen en doorstroming bewerkstelligen waarbij je hele energiesysteem gaat stromen, in een flow komt, dit gebeurt door helende aanraking en energie verbindingen te maken, met lichaam, ziel en geest. Door zachte maar intense aanraking, helende handen, stem, oogcontact. De helende werking in synergie door samen in een flow te geraken. Waarbij huidcontact belangrijk is, een zuivere aanraking waarbij een helende werking kan ontstaan op traumatische pijnplekken in je lijf.
Essentieel is een heldere communicatie, veiligheid, vertrouwen en respect. Dit zijn belangrijke uitgangspunten voor deze sessie. Omdat deze sessie intens wordt ervaren en diepgaand, is het nodig dat je eerder al een energetische sessie bij mij hebt bijgewoond. Brengt je energiestroom (levenskracht) op gang ofwel kundalini/prana, zoals het oorspronkelijk is bedoeld te ZIJN wie je werkelijk bent!


SESSIE
Alle sessies zijn los of in een combinatie van diverse wijze van heling in te zetten, dit geeft jouw energiesysteem aan en daarop kan ik intuitief contact maken. De helende sessie is een samenwerking tussen ons beiden op diverse lagen van bewustzijn en energiesysteem. Doordat ik toegang heb tot verschillende lagen van bewustzijn en inzetten van heldere vermogens worden die dingen aangeraakt die op dat moment van belang zijn, dit gebeurt gedoseerd opdat jouw systeem dit ook kan verwerken. De kracht ligt hier om je weer in contact te brengen met je wezenskern, Kosmische hart, Bron.
Ter info
Mijn praktijk is voornamelijk gericht op vrouwelijke clienten. Bij de energetische sessies lig je op een massagetafel, gekleed. Gevraagd wordt makkelijke e/o loszittende kleding te dragen, liefst niet synthetisch, en geen sieraden en parfums te dragen. Sommige sessies kunnen ook zittend plaatsvinden. Consult/sessie varieert van 1,5 uur - 2 uur.
Bij de wandel/buitensessie graag stevige wandelschoenen aan en aangepaste kleding, afhankelijk van het weer.

Bach bloesemremedies healing herbs
Er zijn een aantal bloesems die geschikt zijn om te geven aan zowel volwassenen als kinderen.
De bloesemremedies werken als ondersteuning in de gemoedstoestand van een persoon. En zijn goed te combineren ter ondersteuning van je sessies.
Dit houdt in dat er een samenstelling van bloesems wordt gekozen uit (38) remedies, die gemaakt zijn uit de bloesems van planten en bomen. Iedere remedie past bij een gemoedstoestand en helpt dus de blokkade op te heffen en te transformeren naar een positieve verandering.

De middelen zijn zonder bijverschijnselen en kunnen naast reguliere geneesmiddelen worden ingenomen. De remedies zijn uitermate geschikt voor kinderen.
Het is niet zo dat de remedie alle zorgen en problemen oplost, het is geen wondermiddel, het valt samen met zorg in de leefomgeving met o.a. ritme, structuur, aandacht, liefde e.d.
De bloesemremedies werken ook zeer krachtig bij het weer in balans brengen van gemoedstoestanden van dieren o.a. honden, paarden, katten.
De bloesems worden zorgvuldig en met liefde voor je uitgezocht en er wordt een remedie flesje samengesteld. Dit is inclusief voorbereiding, samenstellen en het vervaardigen van een remedie, een korte omschrijving.

Made with by Fran
ART of
Creation
Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

EMPOWERMENT
ZEN SESSIE