'lichter door het leven gaan' - Awakening Consciousness
Awakening your Consciousness, op weg naar je Ware Zelf leven vanuit SOUL. Daarbij alle sluiers ontmantelen. Ik begeleid je in je proces op een liefdevolle, respectvolle wijze. Ben je klaar voor de start? Of zit je midden in je proces van ontwaken maar loop je vast? Het pad loop je zelf, de feedback en spiegel houd ik je voor om verder te groeien en te ascenderen in een bewustzijnverschuiving naar een nieuwe aarde.


Helende sessies ter ontspanning, aarding, weer in de stroom komen in beweging, met aandacht (mindfullness) in verbinding. Door aanraking fysiek, energetisch. Alles is energie trilling, dus maak ik dankbaar gebruik van het werken met kleur en klank o.a. klankschalen, oceandrum. Ik werk via healing, mogelijk combinatie van handoplegging, Reiki of Universele Energie en opschoning van je lichaamsvelden, de vier lichaamsvelden (met lagere frequenties) en de velden in de hogere (kosmische) lagen. Wij stemmen ons af op jouw energetische systeem en brengen dit in kaart via heldere waarneming. Het proces van Awakening vraagt veel van je systeem, in alle lagen, in alle verbindingen. Daarin ben ik thuis, om jou hierin verder te begeleiden. Daarin kunnen we werken met je schaduwstukken, je blokkades, weerstand en energetische laag frequente energie. Inmiddels heb ik hierin meer dan 25 jaar ervaring met energetisch lichtwerk. De directheid en openheid (transparantie) waarvanuit ik werk zullen wellicht confronterend zijn, maar met een goede ondersteuning en een liefdevolle, veilige setting kom je hier verder mee. Uiteindelijk maak je jezelf vrij en komt er ruimte voor vernieuwende inzichten en energie, dit kun je direct toepassen in je dagelijks leven.
Be a creator of your own life! Voorbij alle lagen ligt je oorsprongrijke Zijn, je Kosmisch hartwezen.


Jezelf bevrijden van beperkingen waardoor je moeilijk of niet kunt voelen, je niet in je lijf woont, je geen contact hebt met je lichaam (voertuig van je ziel)!
Vanuit eerdere vroege ervaringen in je leven kunnen er blokkades of zogenaamde 'bevriezingen' zijn ontstaan die zijn opgeslagen in je lijf met name in je zenuwstelsel. Deze kunnen te maken hebben met voorgaande intense gebeurtenissen of overweldigende ervaringen in je leven. Shock/trauma. Ook hierin herstellen wij de verbinding tussen energiepoorten waaronder de tan tien gelegen in onderbuik (hara), het hart en derde oog. Middels het in kaart brengen, naar voren halen, het te bespreken, mogelijk verdriet te ervaren en los te weken. Daarbij bewust maken van je onbewuste schaduwstukken of emoties. Deze omarmen en er laten zijn zonder er verstrikt in te raken maakt jezelf vrij en geeft ruimte.


Naast dit traject om je wat steviger in het zadel te krijgen, laat ik je ook kennismaken met een vorm van 'stil ZIJN', door diep in een meditatief moment weer in herverbinding te komen met je Ware Zelf, je Essence. Hierin ga je voorbij het egopatroon, persoonlijkheid met gedachten, geloofsovertuigingen, emoties. En ga je voorbij je identificatie hiermee, no storytelling, waarbij je het zgn. lijden opheft, wat overigens dan een illusie blijkt omdat alles voortgebracht wordt uit gedachten, the mind, en sensaties daaraan gekoppeld.
Leven vanuit deze verbinding, die er overigens altijd is, en is geweest, vanuit het hart, je ware Zelf Leven is je werkelijke doel.


Voor wie?
Mijn praktijkwerk richt zich voornamelijk op het samenwerken met vrouwen die weer in contact willen komen met hun eigen kracht, lichaam, geest en zielenwezen. Empowerment so to speak! Zeer geschikt als je niet goed meer kunt voelen, geen contact meer hebt met jezelf. Ik werk graag met jou aan het versterken en het (her) ontdekken van je eigen kracht! Het is een pré als je enige bekendheid of affiniteit hebt met healing/energiewerk en gemotiveerd aan jezelf wilt werken. Dit omdat de sessies diepgaand kunnen uitwerken op je energetisch systeem. Energiewerk geschikt voor mensen, dieren en omgeving.

Werkwijze
Ik zet samen met jou de puntjes op de i. Dit gebeurt in goed overleg en afgestemd op jouw systeem, in de juiste volgorde van tijd en ruimte. Aanreiken van nieuwe inzichten, energie (lichtfrequentie en soundhealing) en lichaamswerk en speelse oefeningen om je systeem te versterken. Inzet door middel van diverse oosterse en westerse disciplines in energiewerk en counseling. Het verstevigen van je aarding, het emotioneel vrij maken en ruimte creeeren in je systeem. Ik werk vanuit een holistische visie en breng je volledige energetische systeem in kaart. Daarbij wijs ik je op je innerlijke vermogen weer terug in je kernwezen te wonen en daarvanuit in een vrije stroom te leven.


Overigens pretendeer ik niet jou te kunnen 'genezen', ik reik je alleen mogelijkheden aan je eigen 'zelfgenezend vermogen' weer te activeren en in gang te zetten, wat je kunt bereiken is een beter inzicht in jouw energiesysteem, je functioneren van je fysiek, emotioneel, mentaal systeem. Je blijft daarbij zelf verantwoordelijk voor je eigen welzijn en de keuzes die jij daarin maakt. Ik ondersteun en begeleidt je hierin op mijn vakgebied, mocht er een andere hulpvraag nodig zijn t.a.v. je gezondheid die niet onder mijn werkgebied valt, dan verwijs ik je door.


Scholing/(vak)opleiding/training/werkervaring
Energetisch therapie/training
Facilitator/Teacher
Relationships ER Counselor
C.E.C. Cosmic Energy Teacher
Reiki – Master graad: I, II en III
Magnetiseur/therapeut
Energy connector
Meditatie/yoga/mindfullness
Specialisatie Haralijn Chakra
Shiatsu 5 elementenleer  
Ayurvedische hoofd/schouder massageART of
Creation
Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

EMPOWERMENT
ENERGETISCH COUNSELINGbewust ZIJN
consciousness

energy light
frequencies