Wat is counseling?
*een vorm van gespreksvoering, advies en begeleiding die niet uit gaat van standaardoplossingen voor gemiddelde mensen met gemiddelde problemen, counseling is erop gericht ieder individu persoonlijke aandacht en begeleiding te geven. Ieder mens is uniek. Ik ben van mening dat ieder mens recht heeft op een totaal originele benadering.

Je kunt van mij als coach/counsellor verwachten dat ik begripvol zal staan tegenover problematiek en pijn die deze kan veroorzaken. Dit houdt in dat ik je eerlijk zal wijzen op je eventuele aandeel in het in stand houden van de problematiek of in het tegenwerken van een oplossing, maar zonder daarbij een waardeoordeel te geven.
Ik zal je motiveren en activeren tot het ondernemen van zelfstandige stappen om zelf tot een oplossing te komen, daarbij rekening houdend met je eigen tempo.

Intu´tief counseling
Ik stem mij af op jouw energieveld en je persoonlijke verhaal. Wij kijken samen waar mogelijke knelpunten alsook oplossingen zitten. Ter ondersteuning van het gesprek maak ik eventueel gebruik van aanvullend energiewerk. Indien nodig krijg je praktische toepasbare (energie) oefeningen mee om thuis uit te voeren om je te bekrachtigen en meer in balans te komen. Een vervolgafspraak kan nodig zijn.

Walk&Talk
Tijdens een wandeling ben je lekker buiten in de frisse lucht, kun je goed aarden en beweeg je op een rustige natuurlijke maar zeer effectieve wijze. Al wandelend vormt zich ons gesprek met jouw eventuele (hulp)vraag of waar je begeleiding in wilt. De wandeling start vanaf mijn locatie, vlakbij het mooie natuurgebied Kwintelooyen, een rondje om het meer en terug duurt ca. 1,5 - 2 uur.

Voor wie?
Voor een ieder die advies en begeleiding zoekt bij vragen met betrekking tot levensvraagstukken/processen,  body, mind, soul, zingeving en bezinning (spiritualiteit), hooggevoeligheid (HSP), energetisch waarnemen, ontwikkeling hogere vermogens. Waar je in je leven momenteel tegenaan loopt, wat wil je doorbreken of waar loop je vast. Langdurige psychologische ondersteuning vraagt een ander traject en daarvoor verwijs ik je door.
Praktische informatie
Een sessie is zorgvuldig opgebouwd, in een eerste (telefonisch) gesprek kun je aangeven waarvoor je wilt komen. Een aantal gesprekken zijn aan te bevelen maar dat bespreken wij uiteraard. In ieder geval bied ik je dat luisterende oor en de begeleiding. Consulten variabel ca. 1,5 uur. Alhoewel ik meer afstem op wat nodig is, dan op 'de klok'.


aanvullend op verzoek
Ter ondersteuning van het gesprek maak ik gebruik van aanvullend energie werk, o.a. oefeningen om je energiesysteem te versterken en je aarding te verstevigen. Indien nodig krijg je oefeningen mee om thuis uit te voeren. Dit helpt je om meer vanuit je eigen kracht te gaan leven, stevig gegrond te zijn en je grenzen beter te leren aangeven, je komt meer in balans.
Bloesemremedies ter ondersteuning op bepaalde gemoedstoestand, werken zacht, bemoedigend en direct in op je energiesysteem/veld.

bron: (InSpiritART/Kunst) en ABvC Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors*Scholing/(vak)opleiding/training/werkervaring
Counseling-coaching/rouwzorg
Gesprekstherapie/counseling
(Stress) counseling 
Kunstzinnig counseling coaching
Stervens- en rouwbegeleiding
Verlies- en rouwbegeleiding
Co-counseling/spontane tekeningen
Praktische psychologie voor vrouwen
Basistraining traumaverwerking
Mindfullness
NT2 taalles/coaching

ART
ZEN

Home
KUNSTZINNIG COUNSELING
lees meer ...
ART of
Creation
Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

COUNSELING

'Zonder bagage kun je weer lopen'

copyright foto/zenart/kunst