Kosmische Energie Verbindingen
Je kunt door middel van C.E.C. op subtiele wijze veranderingen aanbrengen in je dagelijks leven. Door een reis van je ziel, een geleide-ervaring, krijg je toegang tot het ervaren van andere aspecten van je multi-dimensionale zelf door de lagen van bewustzijn. Met een verruimd bewustzijn kom je tot vernieuwende inzichten over je leven en hoe daar richting aan te geven. Je leven hier op aarde is maar een klein deel van wie je werkelijk bent en het is tijd je volledig potentieel NU hier te LEVEN.

Wil je meer balans, evenwicht ervaren? Meer wezenlijk contact met wie je werkelijk bent? Ben je toe aan een verandering in je leven; klaar om jezelf los te maken van oude patronen, overtuigingen en geloofsystemen? Ken je dat gevoel van niet meer volledig in je kracht staan? Je kunt het zelf ervaren door een C.E.C. sessie. Het helpt je bij het afleggen van patronen, die je leven na leven hebt aangeleerd. C.E.C. is geen toegepaste methode maar een geleide-ervaring waarbij je werkt met je eigen energiekanaal afgestemd op jouw specifieke energiefrequentie. De ervaring leert dat je in een diep contact komt met jezelf, de kosmos en de aarde!

Ik organiseer privé sessies, of helende natuurwandelingen waarin je kunt kennismaken met de je eigen multi-dimensionele verbinding door middel van COSMIC ENERGY CONNECTIONS. Door deze innerlijke reis ontdek je (deel)aspecten van jezelf die je mag begroeten, eigen maken, liefhebben en samenvoegen in je huidige bestaan. Dit zorgt ervoor dat je op een snelle, doch eenvoudige wijze de bewustzijnsverschuivingen waar wij nu doorheen gaan, leert begrijpen.

Het geheel wordt ondersteund door klank, muziek (binnenruimte)  ofwel met natuurgeluiden (buitenruimte). Ieders ervaring is heel persoonlijk en uniek...    Een bewustzijnsverruimende verandering, een brugverbinding tussen kosmos en aarde. De natuursessies werken overigens zeer AARDEND!

Alle sessies worden ondersteund en begeleidt door een ervaren en opgeleide CEC facilitator/teacher,
Fran Kunst - Facilitator en Teacher Australian network, Isle of Man UK


Avalonia Art of Energy
is de staat waarin deze krachtige levensgevende energy flow zich mag ontvouwen tijdens mijn werk in diepgaande sessies helende aanraking maar ook in de Comic Energy sessies en natuursessies.
Een Kosmische Energie Verbinding is een kostbaar geschenk


COSMIC ENERGY NATUUR BELEVING
LEES MEER OVER....NATURE WALKSFran Kunst

ART
ZEN

contact


home

COSMIC ENERGY CONNECTIONS

Ontdek je EIGEN KRACHT!