Ontwaken/bewustZIJN/non-dualiteit/meditatie
Een belangrijk onderdeel van de sessies zijn het aanreiken van meditatieve momenten, van innerlijke contemplatie om tot een diepere laag van bewustzijn te geraken. Hierin kom je meer in verbinding met je Ware Zelf wezen, je Essence, waarin alles aanwezig is, waar je in balans bent, waar je voorbij de persoonlijkheid en ego gaat, waar je werkelijk woont. Hiervanuit levend, vanuit die verbinding van het kosmisch hart, is het leven overvloedig en liefdevol voorbij iedere vorm van gedachten, gevoelens, lijden. Geen indentificatie meer van je egostukken, je persoonlijkheid, waardoor lijden ontstaat en je illusies in stand houdt. Dit gaat over Alles en tegelijk over het Niets in dit Alles. Boeiende ontdekking, een thuiskomen in je ware aard.
Mijn werkwijze is liefdevol maar tegelijkertijd daag ik jou uit dieper in je emoties en gevoel af te dalen, contact met je lijf te herstellen en waar nodig zal ik je bijstaan je schaduwstukken naar boven te halen, te leren accepteren, lief te hebben en in het licht te zetten. Waarbij er niets gebeurt dat jij niet wilt, je houdt immers altijd de regie.


Naast een traject om je wat steviger in het zadel te krijgen, laat ik je ook kennismaken met meditaties en oefeningen. Door diep in een meditatief moment weer in herverbinding te komen met je wezenskern,  je bron. Hierin ga je voorbij het egopatroon, persoonlijkheid met gedachten, geloofsovertuigingen, emoties. En ga je voorbij je identificatie hiermee, no storytelling, waarbij je het zgn. lijden opheft, wat overigens dan een illusie blijkt omdat alles voortgebracht wordt uit gedachten, the mind, en sensaties daaraan gekoppeld. Overigens is alles altijd al in jou aanwezig alleen ligt er een sluier over je oorsprongrijke Zijn.
Leven vanuit je bron, liefde, hartsverbinding, die er overigens altijd is, en is geweest, je ware Zelf Leven, authenticiteit is je werkelijke levensdoel. Kom weer terug in je levenskracht en ervaar de Liefde voor jezelf en Al dat IS.


Voor wie?
Ik richt mij voornamelijk op het samenwerken met vrouwen die weer in contact willen komen met hun eigen kracht, lichaam, geest en zielenwezen. Empowerment so to speak! Zeer geschikt als je niet goed meer kunt voelen, geen contact meer hebt met jezelf. Ik werk graag met jou aan het versterken en het (her) ontdekken van je eigen kracht! Het is een pré als je bekend bent of affiniteit hebt met healing/energiewerk en gemotiveerd aan jezelf wilt werken. Dit omdat de sessies diepgaand kunnen uitwerken op je energetisch systeem. Verwacht niet dat je leven compleet veranderd is na het volgen van één enkele sessie. Opgbouwde lagen van conditionering, aangeleerd gedrag en (geloofs) overtuigingen kunnen diep geworteld zitten.
Overigens zijn mijn helende handen sessies geschikt voor mensen, dieren en omgeving. Waar ik veel belang aan hecht is een veilige setting, een goede samenwerking tussen ons en een wederzijds gevoel van vertrouwen, dit zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagde sessie.


ART of
Creation
Fran Kunst

ART
ZEN

contact


home

EMPOWERMENT
AWAKENING/CONSCIOUSNESS
energy light
frequencies