Copyright. All rights reserved.

InSpiritART
Home
Atelier
Praktijk

Françoise Kunst (Fran)
Contact

Ik zie mijzelf als een motivator en inspirator. Je kunt mjin werkwijze omschrijven als inspirerend, bewustzijnsverruimend en verhelderend. Niet alleen mijn kunstwerken spreken tot de verbeelding maar ook de wijze waarop ik het fijn vind mensen te inspireren en te motiveren.
Ik zet mijzelf in vanuit passie, met bezieling en betrokkenheid, inlevingsvermogen. Door brede scholing/opleiding en werkervaring ben ik deskundig op mijn vakgebied. Dit is mede gevormd door eigen (levens)ervaring en levensprocessen. Sinds 1994 actief in begeleiden en ondersteunen van mensen met levensvraagstukken en daarbij gekoppelde problematiek.

Ik richt mij op het combineren van coaching, holistische energetische gezondheid gebaseerd op het in kaart brengen van diverse lagen van bewustZIJN. Op elke specifiek gebied of lichaamsveld dat mogelijk uit balans is, (fysiek, emotioneel, mentaal) kan effectief energie worden ingezet of een combinatie worden gegeven vanuit diverse disciplines. Energiewerk vraagt een goed geaard zijn (beiden voetjes op de grond)! Een transparant en helder kanaal te zijn in verbinding met KOSMOS-AARDE. Dit tezamen met een liefdevol oog voor de ander is een absolute grondhouding of basis van waaruit ik werk.


Daarbij hecht ik waarde aan kwaliteitsenergie van hoge liefdestrilling/bewustzijn; dit bereikt en omvat het hoger gelegen hartsgebied. In een helende sessie wordt dit ook bij anderen aangeraakt.
Deze energieverschuiving kan het zelfgenezend vermogen aansporen om tot gezondheidsverbeteringen te komen. Vanuit een basis vertrouwen samenwerken met de client. Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer en energy connector tussen kosmische en aardse energiestromen, deze verbinding noem ik Avalonia Art of Energy©.

Lichaam, ziel en geest (de drie-eenheid) staat centraal bij ieder vorm van (quantum)genezing. Daarbij ligt de aandacht op het opnieuw (her)ontdekken van je eigen mogelijkheden, je talenten, jouw Kracht, je ware Zelf, dit alles aangereikt vanuit een stevige basis, vertrouwen, integriteit, Liefde en Licht.


InSpiratiebron
Fran blijft in ontwikkeling en daagt zichzelf uit aan het opnieuw (her)vinden van creatieve uitdagingen in zowel ZEN als ART, in verbinding met de natuur. Met oog voor schilderen, fotografie, schrijven, meditatie, mindfulness, yoga. Geinspireerd door het leven zelf, de natuur, boeddhisme en andere stromingen, oosterse en westerse filosofie, psychologie, mensbeeld en ontwikkeling, Zijnsorientatie.

KUNST ART
expressie geven door middel van beeldend werk vanuit bezieling speelt een grote rol in haar leven. Zelf autodidact schilder/kunstenaar en al jaren inspirator en motivator voor anderen in het geven van kunstzinnige workshops en cursussen, schilderen en boetseren. Vanaf begin jaren '90 zelf actief met vervaardigen van schilderijen en collages, keramiek en kleinschalige (verkoop) exposities.

Abstract, losfiguratieve, expressieve schilderijen met een vleugje mystiek; acryl, gouache en gemengde techniek op papier en doek, schilderijen mixed media. De schilderijen worden sterk intuitief opgezet. Tijdens het schilderproces ontstaat een voorstelling die verder wordt uitgewerkt. Het gaat om overgave tijdens dit schilderproces. Fran schildert vanuit 'het licht' en de elementen der natuur, de verbinding tussen kosmos en aarde.

'In het contact met anderen vind ik het belangrijk en vanzelfsprekend om vanuit een zuivere en integere wijze te werken. Vertrouwen als basis waarbij ik vanuit mijn hartsverbinding en passie voortbeweeg. InSpiritART heeft tot doel zich in te zetten voor alle mensen, dieren en Al Dat Is.....het groter geheel. Dit draagt bij aan het brengen van bewustwording, het verspreiden van licht en heling voor alle levensvormen op deze prachtige planeet moeder aarde'

namasté, Fran

Scholing/(vak)opleiding/training
Counseling-coaching/rouwzorg
Gesprekstherapie
(Stress) counseling 
Kunstzinnig counseling coaching
Stervens- en rouwbegeleiding
Verlies- en trauma verwerking
Co-counseling/spontane tekeningen 
Praktische psychologie voor vrouwen
Basistraining traumaverwerking
Mindfullness
Energetisch therapie/training C.E.C.
C.E.C. Cosmic Energy Connector Facilitator/
Energy Counselor/Teacher
Relationships ER Counselor/Facilitator/Teacher
Reiki – Master graad: I, II en III
Magnetiseur/healer
Therapeut/begeleider/motivator
ontwikkeling hogere vermogens
Energy connector/motivator
Specialisatie Haralijn  Chakra ontkoording
Helende sessies aanraking
shiatsu 5 elementenleer
Body/soul energy connection Avalonia Energy of ART
Ayurvedische hoofd, nek/schouder massage
Beeldende Kunst
Autodidact
Kunstzinnige vorming/beeldende kunst    
Docent schilderen cursus/workshops 
Tekenen en schilderen 
Keramiek/pottenbakken
Grafisch vormgeven/DTP
Schilderen/mixed media
Exposities/tentoonstellingen
Fotografie
Schrijven artikelen, tekst & poezie
Correspondentie, (taal)correcties NL/ENG    
©
Fran Kunst©