Copyright. All rights reserved.

InSpiritART
Home
Contact

Helende sessie - Avalonia Art of Energy
kunst van helende aanraking

Helende sessies
* holistische ontspanningsessie lichaam, ziel en geest
* aanraking 5 elementen + lichte toepassing shiatsu
* Hara uitlijning en Chakra balancing
* Indiase Ayurvedische hoofd, nek/schouder massage
met warme olie!
* CEC Cosmic Energy Connection zielenreis
* Body/Soul energy connection helende aanraking


Holistische ontspanningsessie
Beginnend met een voetenbadje, etherische olie, daarna heerlijk liggend op je rug op de massagebank, tot rust en ontspanning komen voor lichaam, ziel en geest. Intuitief gebruik van klank, kleur, geur waaronder etherische olie, klankschalen, oceandrum, edelstenen, energiewerk, lichte en helende aanraking. Overgave, innerlijke stilte....tot rust komen


Aanraking 5 elementen + shiatsu
Deze wijze van lichaamswerk zal diep doorwerken, door diverse aanrakingen die passen bij de 5 elementenleer, o.a. aarde, water, lucht/metaal, hout, vuur ervaar je een diep contact met je lijf en leden. Daarbij komen emoties vrij en in beweging. Wij bouwen dit langzaam op en de aanrakingen volgen de juiste druk (shiatsu), soms schuddend, wiegend, soms stil en zacht, soms intens. Energiestroom, FLOW....in beweging komen
Hara-Chakra
Een Hara-uitlijning/afstemming, waarbij ik vanuit een diepere dimensie waarneem en je haralijn opnieuw uitlijn op de as in het midden van je lichaam, deze is verbonden met een aantal belangrijke contactpunten, waaronder de tantien, je hara/krachtcentrum. Hara (buik), zetel van kracht, je stevige basis, je zwaartepunt.
Hara healing geeft stevigheid, aarding, basis fundering....


Chakra-balancing waarbij er verstoringen worden opgespoord, energetische verstorende en belastende koorden worden losgemaakt, het opnieuw in balans brengen van je chakra's. Chakra - draaiend energiewiel aan de voor en achterkant van je lichaam. Aansturend voor de hormoonafgifte in je fysiek lichaam.
Aura versterkende helende oefeningen, opsporen blokkades en ophopingen van energie, losmaken, in balans brengen lichaamsvelden etherisch, emotioneel, mentaal, energetisch/spiritueel. Chakra healing geeft ruimte, lichaamsbewustzijn, doorstroming....Indiase hoofd, nek/schouder massage Ayurvedisch optioneel gebruik van verwarmde olie
als je last hebt van hoofdpijn, stress en spanning. Dat hoopt zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Goed voor doorbloeding van spieren, afvoeren afvalstoffen. De massage wordt liggend op de massagebank uitgevoerd en de bewegingen bevatten rust om zo tot volledige ontspanning te komen.  Deze Ayurvedische massage komt uit India. Je ligt gekleed* maar met deels vanaf borstkas ontbloot en afgedekte bovenkant om goed bij de nek en schouders te kunnen komen, er wordt warme massageolie wordt gebruikt. De olien worden gekozen op de elementen en type mens b.v. Vata, Pitta, Kapha...zeer rustgevend, kalmerend, stressverlagend, stil worden, absolute rust ervaren....
Body/Soul energy connection helende aanraking
contact maken door aanraking via je lijf/lichaam doorvoelen en doorstroming bewerkstelligen waarbij je hele energiesysteem gaat stromen, in een flow komt, dit gebeurt door helende aanraking en energie verbindingen te maken, met lichaam, ziel en geest. Door zachte maar intense aanraking, helende handen, stem, oogcontact. De helende werking in synergie door samen in een flow te geraken. Waarbij huid contact belangrijk is, een zuivere aanraking waarbij een helende werking kan ontstaan op traumatische pijnplekken in je lijf.
Essentieel is een heldere communicatie, veiligheid, vertrouwen en respect voor elkaar. Dit zijn belangrijke uitgangspunten voor deze sessie. Omdat deze sessie intens wordt ervaren en diepgaand, is dit alleen op aanvraag mogelijk en op wederzijds kennismaking voorafgaande. Brengt je seksuele energiestroom (levenskracht) op gang ofwel kundalini/prana door je hele wezen, zoals het oorspronkelijk bedoelt is te zijn wie je werkelijk bent! Zuiver, helder, krachtig....vol leven!


CEC Cosmic Energy Connection zielenreis
uitgebreide omschrijving via klik op bovenstaande voor deze energetische sessie


Ter info
Bij de sessies blijf je (deels) gekleed* nek/schouder/hoofdmassage* en lig je op de massagebank. Gevraagd om loszittende kleding te dragen, liefst niet synthetisch, en geen sieraden en parfum te dragen. Bij de wandel/buitensessie CEC graag stevige wandelschoenen aan en aangepaste kleding, afhankelijk van het weer.  Mijn praktijk is voornamelijk gericht op vrouwelijke clienten. Meer info en tarieven

overige aanvulling
Bachbloesemremedies
Er zijn een aantal Bachbloesems die geschikt zijn om te geven aan zowel volwassenen als kinderen.
De Bachbloesems werken als ondersteuning in de gemoedstoestand van een persoon. En zijn goed te combineren ter ondersteuning van je sessies.
Dit houdt in dat er een samenstelling van bloesems wordt gekozen uit (38) remedies, die gemaakt zijn uit de bloesems van planten en bomen. Iedere remedie past bij een gemoedstoestand en helpt dus de blokkade op te heffen en te transformeren naar een positieve verandering.

De middelen zijn zonder bijverschijnselen en kunnen naast reguliere geneesmiddelen worden ingenomen. De remedies zijn uitermate geschikt voor kinderen.
Het is niet zo dat de remedie alle zorgen en problemen oplost, het is geen wondermiddel, het valt samen met zorg in de leefomgeving met o.a. ritme, structuur, aandacht, liefde e.d.
De bloesemremedies werken ook zeer krachtig bij het weer in balans brengen van gemoedstoestanden van dieren o.a. honden, paarden, katten.
De Bachbloesems worden zorgvuldig uitgezocht en er wordt een remedie flesje samengesteld  incl. consult, samenstellen en remedie.
Praktijk


Copyright. All rights reserved.

Lichtwerk

Avalonia
Art of Energy ©

©