Copyright. All rights reserved.

InSpiritART
Home
Contact

ENERGETISCH COUNSELING

'lichter door het leven gaan'
Helende sessies ter ontspanning, aarding, weer in de stroom komen in beweging, met aandacht (mindfullness) in verbinding. Door aanraking fysiek, energetisch. Alles is energie trilling, dus maak ik dankbaar gebruik van het werken met kleur en klank o.a. klankschalen, oceandrum. Ik werk via healing, mogelijk combinatie van handoplegging, Reiki of Universele Energie en opschoning van je lichaamsvelden, de vier lichaamsvelden (met lagere frequenties) en de velden in de hogere (kosmische) lagen. Wij stemmen ons af op jouw energetische systeem en brengen dit in kaart via heldere waarneming.


Jezelf bevrijden van beperkingen waardoor je moeilijk of niet kunt voelen, je niet in je lijf woont, je geen contact hebt met je lichaam (voertuig van je ziel)!
Vanuit eerdere vroege ervaringen in je leven kunnen er blokkades of zogenaamde 'bevriezingen' zijn ontstaan die zijn opgeslagen in je lijf met name in je zenuwstelsel. Deze kunnen te maken hebben met voorgaande intense gebeurtenissen of overweldigende ervaringen in je leven. Shock/trauma. Ook hierin herstellen wij de verbinding tussen energiepoorten waaronder de tan tien gelegen in onderbuik (hara), het hart en derde oog. Middels het in kaart brengen, naar voren halen, het te bespreken, mogelijk verdriet te ervaren en los te weken. Daarbij bewust maken van je onbewuste schaduwstukken of emoties. Deze omarmen en er laten zijn zonder er verstrikt in te raken maakt jezelf vrij en geeft ruimte.


Naast dit traject om je wat steviger in het zadel te krijgen, laat ik je ook kennismaken met Advaita, door diep in een meditatief moment weer in herverbinding te komen met je Ware Zelf, je Essence. Hierin ga je voorbij het egopatroon, persoonlijkheid met gedachten, geloofsovertuigingen, emoties. En ga je voorbij je identificatie hiermee, no storytelling, waarbij je het zgn. lijden opheft, wat overigens dan een illusie blijkt omdat alles voortgebracht wordt uit gedachten, the mind, en sensaties daaraan gekoppeld.
Leven vanuit deze verbinding, die er overigens altijd is, en is geweest, vanuit het hart, je ware Zelf Leven is je werkelijke doel.


Voor wie?
Ik richt mij voornamelijk op het samenwerken met vrouwen die weer in contact willen komen met hun eigen kracht, lichaam, geest en zielenwezen. Empowerment so to speak! Zeer geschikt als je niet goed meer kunt voelen, geen contact meer hebt met jezelf. Ik werk graag met vrouwen aan het versterken en het (her) ontdekken van hun eigen kracht! Het is een pré als je enige ervaring of affiniteit hebt met healing/energiewerk en gemotiveerd aan jezelf wilt werken. Dit omdat de sessies diepgaand kunnen uitwerken op je energetisch systeem. Toegankelijk voor mannen CEC energy connection zielenreis, wandel/buitensessie.

Werkwijze
Ik zet samen met jou de puntjes op de i. Dit gebeurt in goed overleg en afgestemd op jouw systeem, in de juiste volgorde van tijd en ruimte. Aanreiken van nieuwe inzichten, energie en lichaamswerk en speelse oefeningen om je systeem te versterken. Inzet door middel van diverse oosterse en westerse disciplines in  energiewerk en counseling. Het verstevigen van je aarding, het emotioneel vrij maken en ruimte creeeren in je systeem. Ik werk vanuit een holistische visie en breng je volledige energetische systeem in kaart. Dit door middel van heldere waarneming en soms testen met een biotensor.

Praktijk

'het is nooit te laat, te ZIJN wie je werkelijk bent'
Copyright. All rights reserved.

Lichtwerk

Helende sessies
* ontspanningsessie lichaam, ziel en geest
* aanraking 5 elementen + lichte toepassing shiatsu
* CEC Cosmic Energy Connection zielenreis
* Hara uitlijning en Chakra balancing
* Indiase hoofd, nek/schouder massage
* Body/Soul Energy Connection helende aanraking
EMPOWERMENT
©
Avalonia
Art of Energy ©