Copyright. All rights reserved.

InSpiritART
Home
Kunstzinnig
Contact

COUNSELING

*Wat is counseling?
een vorm van gespreksvoering, advies en begeleiding die niet uit gaat van standaardoplossingen voor gemiddelde mensen met gemiddelde problemen, counseling is erop gericht ieder individu persoonlijke aandacht en begeleiding te geven. Ieder mens is uniek. Ik ben van mening dat ieder mens recht heeft op een totaal originele benadering.

Je kunt van mij als coach/counsellor verwachten dat ik begripvol zal staan tegenover uw problematiek en de pijn die deze kan veroorzaken. Dit houdt in dat ik je eerlijk zal wijzen op uw eventuele aandeel in het in stand houden van de problematiek of in het tegenwerken van een oplossing, maar zonder daarbij een waardeoordeel te geven.
Ik zal je motiveren en activeren tot het ondernemen van zelfstandige stappen om zelf tot een oplossing te komen, daarbij rekening houdend met uw eigen tempo.

Intu´tief counseling
Ik stem mij af op jouw energieveld en je persoonlijke verhaal. Wij kijken samen waar mogelijke knelpunten alsook oplossingen zitten. Ter ondersteuning van het gesprek maak ik eventueel gebruik van aanvullend energiewerk. Indien nodig krijg je praktische toepasbare (energie) oefeningen mee om thuis uit te voeren om je te bekrachtigen en meer in balans te komen. Een vervolgafspraak kan nodig zijn.

Een dergelijke sessie werkt zeer effectief in combinatie met kunstzinnig counseling en beeldend werk.

Voor wie?
Voor een ieder die advies & begeleiding zoekt bij vragen met betrekking tot levensprocessen,  bezinning (spiritualiteit), hooggevoeligheid, intu´tief & energetisch waarnemen.
aanvullend
Ter ondersteuning van het gesprek maak ik gebruik van aanvullend energie werk, o.a. oefeningen om je aura te versterken en je aarding te herstellen. Indien nodig krijg je oefeningen mee om thuis uit te voeren om je te bekrachtigen en meer in balans te komen.

bron: (auteur bekend) en ABvC Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors*'het is nooit te laat te ZIJN wie je werkelijk bent'
Copyright. All rights reserved.

©